+34620462993
info@catalangames.org

Sobre Catalan Games

VISIÓ I VALORS

Catalan Games (o Jocs Catalans) és una entitat de creació i promoció de jocs de taula que reivindica “el joc com a cultura”. Destaca per agafar elements de la cultura catalana i tocar-los des d’un punt de vista lúdic i d’humor.

  • La nostra visió és una societat catalana amb els jocs en un lloc comú i habitual entre els seus ciutadans; jocs amb les seves funcions de crítica, trobada i contacte entre persones i diversió sana. Sempre lligats a la nostra cultura i la normalitat del dia a dia.

  • La nostra missió és introduïr jocs que permetin convertir la realitat en una sàtira i donar la possibilitat a la gent de gaudir en un panorama polític complex i econòmic complicat.

Catalan Games posa diversió i joc a la quotidianitat amb un accent genuïnament català.

Tornar a l’Índex…

 

Patrocinadors:

Conserves Ferrer consta amb més de 150 referències d’aliments. La seva gama de productes inclou cremes, salses, conserves vegetals, conserves de peix i marisc, llegums, a més a més de les recents incorporacions com les paelles o els preparats per truites.

Una empresa on valoren la importància del treball en equip per poder mantenir l’essència de la família, definida pel caràcter emprenedor català de les seves iniciatives i el bon fer a l’alliberació natural dels aliments.

Per aquests i altres motius, Conserves Ferrer participa com a patrocinador en el llançament del nostre segon joc, “Calçotada Wars”.

Treballem amb:

logo LUDOFACTEmpresa alemanya líder en el sector, amb un recorregut de més de 20 anys d’experiència en la fabricació integral de jocs de taula i trencacloscoques, avalen la qualitat del producte i els acabats.

Des de la seva fundació el 1985, Trefl Grup ha estat una de les empreses líders en Pomerània (Polònia). Compta amb vàries filials de fabricació i comerç, entre elles tres empreses d’esports i una companyia de mitjans. L’activitat principal del grup és la fabricació i distribució de trencaclosques, jocs de taula i cartes.

ASM

Empresa de transport urgent amb més de 25 anys d’historia a la península ibèrica. Amb més de 315 delegacions, per sobre de les 45.000 expedicions diàries i un percentatge d’encert superior al 92% en el primer lliurament, garanteixen un servei d’enviaments sòlid, ràpid i eficient.

Tornar a l’Índex…

 

CONTACTA

Per a rebre informació, consultes i qualsevol dubte:
info@catalangames.org

Per a col·laborar amb nosaltres, distribució de producte i ventes:
sales@catalangames.org

Per a qualsevol incidencia:
support@catalangames.org

Adreça postal:
C/ Sant Vicenç, 31 A 1-3
08700 · Igualada (Barcelona)
Catalunya

Telf: 620462993

Subscriu-te!

Segueix totes les novetats de Catalan Games i no et perdis cap oferta, demostració o esdeveniment.
* = required field

 

Tornar a l’Índex…